Sales Advisor, deltid - Alti Brotorvet, Stathelle [Norway]


 

 $ads={1}

Selskapsbeskrivelse


I H&M ønsker vi at du skal være deg selv, og utfordre deg til å vokse og gjøre en forskjell.

Du vil få ansvar fra dag én. Du vil lære ting du alltid vil huske og møte mennesker du aldri vil glemme. Som får deg til å føle deg hjemme, og starte en reise hvor dine største drømmer kan gå i oppfyllelse. Guidet av våre verdier og ved å være ditt sanne jeg, hjelper du oss å møte fremtiden til en hel bransje ved å få alle til å se bra ut, føle seg bra og gjøre bra valg. I H&M tror vi det er mulig, fordi «together we make it possible».


Jobbeskrivelse


Vi søker nå vår neste Sales Advisor til en deltidsstilling til vår H&M butikk på Alti Brotorvet på Stathelle.

Stillingen er fast annenhver lørdag med mulighet for mer.

Som Sales Advisor er du ansvarlig for å sette kunden først, mens du skaper en enestående handleopplevelse i butikk. Sammen med et fantastisk team vil du drive salg og dele dine kunnskaper om produkt og fashion. Når du jobber i butikken representerer du H&M. Du inspirerer, veileder og hjelper våre kunder på best mulig måte. Om du er på sales floor, prøverom eller i kassen jobber du med fashion og mennesker. God kundeservice handler også om å hjelpe til med nye varer og sørge for at butikken ser bra ut. Og selvfølgelig vil vi sørge for at du er oppdatert rundt alle våre kampanjer og salgsaktiviteter. Du har muligheten til å få ting til å skje.

«If you’re looking for adventure, you will find a thrilling journey at H&M!»


Kvalifikasjoner


Hvis din personlighet og kjærlighet for mennesker og fashion matcher vår kultur og verdier, verdsetter vi det mer enn erfaring og kvalifikasjoner til vår Sales Advisor rolle.

Vi ser etter deg som:

  • Har stor interesse for å skape den beste kundeopplevelsen, hvor alle kan look & feel good
  • Er vennlig, sosial og har en hjelpsom tilnærming til kunder og kollegaer
  • Er en lagspiller som elsker å jobbe i et arbeidsmiljø med høyt tempo hvor alle jobber for å nå våre mål.
  • Har en positiv holdning og god innstillig til læring og utvikling.
  • Har en entreprenør ånd som tenker utenfor boksen for å løse utfordringer hvor kreativitet og mot er nødvendig!
  • Er fleksibel og åpen for variasjon med både kvelds- og helgevakter


Be yourself & more at H&M


Ytterligere informasjon


Vi vil også vite hva du kan tilby oss! Er du en positiv og vennlig person, som elsker å jobbe i et arbeidsmiljø med høyt tempo? Ønsker du å sørge for at kundene våre blir inspirerte? Kanskje denne jobben er for deg!

Er du vår neste Sales Advisor? Send oss din CV og søknad som forteller oss hvorfor du er den perfekte kandidaten til denne stillingen. Vi behandler søknadene fortløpende, så send oss din søknad allerede nå, men ikke senere enn 21. mai.

H&M er forpliktet til å skape et mangfoldig og inkluderende miljø, hvor vi aktivt leter etter kvalifiserte kandidater uavhengig av rase, kjønn, identitet, seksuell orientering, religion, etnisitet, nasjonalitet, funksjonsnedsettelse eller alder.

Start learning new things & find out everything you can be.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال