Fast stilling for psykolog [Norway]


 

 $ads={1}

Fast stilling for psykolog BUP Hinna, Helse Stavanger HF

(i ny fane)


Om stillingen

BUP Hinna har ledig en 100% fast stilling for psykolog fra 01.09.23 eller etter avtale.

Vi søker etter psykolog med erfaring innen klinisk arbeid med barn og unge, fortrinnsvis spesialister innen klinisk barne- og ungdomspsykologi. Psykologer under spesialisering er også velkomne til å søke. Kompetanse på traumer og personlig egnethet blir vektlagt i tillegg til erfaring fra BUP.

Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA) i Stavanger har ansvar for det polikliniske tilbud og for døgntilbud til barn og ungdom i aldersgruppen 0-18 år. Avdelingen består av 9 poliklinikker, 3 sengeposter og fellesfaglige tjenester. Hovedoppgaven for avdelingen er å undersøke, diagnostisere, gi råd og behandle barn/ungdom og deres familier. For mer informasjon henvises til internettsiden www.sus.no

BUP Hinna har ansvar for å gi tilbud til barn og ungdom fra Hinna og Tasta bydel i Stavanger samt Randaberg, Rennesøy og Finnøy kommune. Poliklinikken har lokaler i et nytt bygg på SUS sitt hovedområde. Det er 26 behandlerstillinger og 3 sekretærstillinger knyttet til poliklinikken. Vi har fokus på faglig utvikling, psykososialt arbeidsmiljø samt prosjekt- og forbedringsarbeid. BUP Hinna har en stabil behandlergruppe med høy spesialistdekning og utvikler blant annet nye gruppetilbud for barn og unge.

Ved tilbud om ansettelse må det fremlegges tilfredsstillende politiattest (vandel), jfr Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede).

Attester, vitnemål og eventuell annen relevant dokumentasjon må vedlegges søknaden.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:
19.05.2023
Arbeidsgiver:
Helse Stavanger HF
Sted:
Stavanger
Stillingstittel:
Fast stilling for psykolog
Stillinger:
1
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
100
Webcruiter-ID:
4663136289
Startdato:
01.09.2023
Del på Twitter Del på LinkedIn Del på LinkedIn Del på e-post

Arbeidsoppgaver

  • Arbeidsoppgavene er varierte innenfor vanlig poliklinisk arbeid.
  • Utredning, diagnostisering og behandling av barn og unge med psykiske lidelser og deres familier.
  • Poliklinikken har et utstrakt samarbeid med helsestasjon, allmennleger, skoler, barnehager og kommunale tjenester som PPT og barneverntjeneste.
  • En annen viktig oppgave er kompetanseoppbygging og veiledning, både internt og eksternt.

Kvalifikasjoner

  • Må ha norsk autorisasjon som psykolog.
  • Gode norskkunnskaper er helt avgjørende for forsvarlig pasientbehandling. Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten, eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden. Ved ansettelse av allerede fast ansatt i foretaket kan en unntaksvis, i særlige tilfeller, fravike kravet om bestått norsktest på B2-nivå.
  • Klinisk erfaring fra psykisk helsevern for barn- og unge er en fordel.

Personlige egenskaper

  • Ved ansettelse legges det stor vekt på personlige egenskaper som selvstendighet, ansvarsbevissthet, fleksibilitet og samarbeidsvilje.
  • Man må trives med å jobbe i et tverrfaglig team i et aktivt og travelt miljø og inneha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Vi tilbyr

  • Et svært godt, inspirerende og trivelig arbeidsmiljø, spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og mulighet for faglig fordypning.
  • Gode velferdsordninger ved SUS som bl.a. turgruppe og bedriftsidrettslag.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Mangfoldserklæring

Foretaksgruppen i Helse Vest ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen i vår rekruttering. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke ledige stillinger uansett kjønn, alder, funksjonshemming og flerkulturell bakgrunn. Det samme gjelder dersom man har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Foretaksgruppen Helse Vest ønsker å legge til rette for et inkluderende rekruttering.




Adresse: Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 25, 4011 Stavanger

(i ny fane)

Kontaktinformasjon

Liv Sand
Poliklinikkleder
Telefon: 51515507
E-post: liv.sand@sus.no

Om arbeidsgiveren




Helse Stavanger HF, Stavanger universitetssjukehus, har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Sør-Rogaland. Med over 7800 ansatte er vi en av regionens største arbeidsgivere. Pasientbehandling, utdanning av helsepersonell, pasientopplæring og forskning er våre hovedoppgaver. Les mer på www.helse-stavanger.no.

Helse Stavanger HF skal så langt som mulig gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker å rekruttere medarbeidere uavhengig av kjønn med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiv for å bidra i spesialisthelsetjenesten.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال